Quorn Bourguignon där Frankrike möter Italien
Förutom löpning så har jag även ett stort matintresse
Lagade idag till en semi-vegetarisk maträtt där Frankrike mötte Italien.
Istället för rättens klassiska nötkött så gjorde jag den här med Quorn som jag marinerade innan. Övrigt innehåll är Skogschampinoner, Vitlök, Gullök, Timjan, Lagerblad, Viltfond, Rött vin, Salt och Peppar. Bara stek upp svampen med Quornet och löken. Efter detta har fått en gyllene färg så tillsätt vitlöken och timjan och fortsätt stek ett tag till. Jag stekte i margarin och lite olja. Tilsatte även lite Viltfond, vilket kanske nu några ogillar eftersom det då tar bort det vegetariska men det blir otroligt gott. Köpte en riktigt bra pastasort också vilket hade en koktid på 16 minuter och den fungerade väldigt bra med såsen. Det röda vinet och pasta från Italien skulle säkert få många Fransmän att sätta löken i halsen, men bästa av två världar helt enkelt. Tar lite tid, men väl värt tiden.




Efter ovan nämnda steg bara häll i vinet och krydda och smaka av och låt koka upp tills allt blir mört.

På med lite riven Italiensk ost.

